doro’s zaterdag mop

Ze is weer terug! En hoe! 😀 Natuurlijk wensen wij Doro en aanhang ontzettend veel plezier en succes met hun Wakkere Kindje! En alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze ook weer een mop opgestuurd. Ik zou mijn geen waardiger einde van 2005 kunnen voorstellen! 🙂

De zeven dwergen gaan naar het Vaticaan en aangezien ze een audiëntie hebben gevraagd en omdat ze de zeven dwergen zijn, worden ze naar de paus gebracht.

Dopey staat vooraan. “Dopey, mijn zoon,” zegt de paus, “wat kan ik voor je doen?” Dopey zegt: “Sorry, Uwe Excellentie, maar zijn er dwergnonnen in Rome?” De paus haalt zijn wenkbrauw op vanwege deze vreemde vraag, denkt een ogenblik na en antwoordt: “Nee Dopey, er zijn geen dwergnonnen in Rome.”

Op de achtergrond begint een aantal dwergen te giechelen. Dopey draait zich om en werpt hen een strenge blik toe. Dopey draait zich weer om naar de paus en vervolgt: “Uwe Edelachtbare, zijn er dwergnonnen ergens in Europa?” De paus, nu zeer verbaasd, denkt nog een ogenblik hard na en antwoordt dan: “Nee, Dopey, er zijn geen dwergnonnen in Europa.”

Op dit moment schieten alle zes de dwergen in de lach. Dopey draait zich weer om en geeft ze een strenge blik, waarna de andere dwergen na enig gegiechel weer stil zijn. Dopey keert zich weer naar de paus en zegt: “Meneer de Paus! Bestaan er überhaupt dwergnonnen ergens in de wereld?” De paus zegt: “Nee, mijn zoon, er zijn helemaal geen dwergnonnen waar ook ter wereld.”

De andere dwergen schieten in een enorme lachbui, rollend over de vloer, de buikjes schudden van de lach, tranen biggelen hen over de wangen en ze roepen….

“Dopey is met een pinguin naar bed geweest! Dopey is met een pinguin naar bed geweest!”

Ok, mensen.. Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder.. Een fijn uiteinde, tel je vingers voor je om 12 uur de straat opgaat en ik spreek een ieder in een vers 2006! 😀

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .