Jelle Klaasen

Voor we hem vergeten…

Jelle en Barney

Hij heeft gewonnen

Share

6 reacties op “Jelle Klaasen”

 1. MC Drank Zegt:

  Mooi man!

 2. Ariër Zegt:

  Tsjezus, wat een winnaar….

 3. robert Zegt:

  Damn, wat heb ik lopen schreeuwen… (ja, uw wakkere redactielid was erbij.. :-D) Droomfinale in een prachtig weekend!

 4. De Dappere Man Zegt:

  Ja je was duidelijk te zien op TV! 😀 Leuk interview 😛

 5. MC Drank Zegt:

  Gelijk Roelof Luinge!!

 6. Wakkere Burgers - Het Geweten van het Web » Blog Archive » Lakeside by Keeley Zegt:

  […] Zo, terug uit England.. Beetje darters toegejuichd op de Lakeside.. Jelle was erg goed bezig, maar er was nog een grotere ster! (in borstomvang dan..) Er werden op grote schaal folders uitgedeeld voor een winkel in dartspullen en Engelsen weten hoe ze moeten verkopen.. Namelijk met (half) blote vrouwen in folders! En in dit geval met Keeley Hazell! […]

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .