Wiedergutmachungsschnitzel

Wolfgang Günter

Wolfgang: Ja, god… pak ‘m beet… wij wonen hier toch zo’n enkele tientallen jaren, toch zeker al… Wij zijn hier eigenlijk gekomen in een periode dat er, zeg maar gerust, een conflict was tussen de toenmalige Duitse regering en de toenmalige Nederlandse regering. Een conflict wat op het moment helemaal niet meer bestaat en ja, wij zijn in die tijd eigenlijk een beetje blijven hangen… in Nederland…

Share

3 reacties op “Wiedergutmachungsschnitzel”

  1. Jennemen Zegt:

    Uit eigen ervaring gesproken blijft het toch altijd weer mooi om zo’n wiedergutmachungsschnitzel te bestellen bij onze oosterburen in een van hun velen schnitzelparadijzen.

  2. robert Zegt:

    Nog beter: gaan tanken in Duitsland en precies zoveel tanken dat je EUR 40,45 moet betalen.. 🙂

  3. Juup Bargers Zegt:

    Waar hebben jullie het over?

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .