Om het af te leren

Na het daverende succes van de Duitse week, toch nog even een Duitse log, om rustig af te kicken. Anders is de overgang misschien wat te groot.

Volgens Duitse tests ben ik 22% psychopaat, 26% freak, geestelijk 19 lentes jong, en heb ik een IQ van 80 tot 100, waarmee ik netaan geschikt ben voor de Realschule. Waarschijnlijk is het dan ook niet zo vreemd dat ik dit na een poging of 25 nog steeds niet voor elkaar heb gekregen.

Share

2 reacties op “Om het af te leren”

 1. Merino Zegt:

  39% Psychopath
  57% Freak
  Mein Geistiges Alter ist 24 Jahre
  Mein IQ:100-120

 2. Ted Bundy Zegt:

  ik ben 83% psycho….

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .