Eindelijk!

Damn, he realized you were faking!

Eindelijk heb ik een spelletje speciaal voor vrouwen gevonden! En nog manonvriendelijk ook: zeldzaam! In een minuutje of twintig heb ik alle niveaus klaargespeeld. Maar ik ben dan ook een vrouw en die hebben hier nou eenmaal ervaring in.
Hoe doen de mannen het? Of durven die het niet aan?

Perhaps needless to say: nsfw

Share

3 reacties op “Eindelijk!”

  1. Merino Zegt:

    Ik begrijp het spel niet. Wat ik ook doe; game over binnen 10 seconden.

  2. robert Zegt:

    Tsja, vrouwen ding enzo.. Moet je als man niet eens over nadenken.. Gewoon doen alsof het allemaal je eigen verdienste is.. 😉

  3. Juup Bargers Zegt:

    Ik mag die kerel wel.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .