Hello Kitty Stresstest

Een test dus.. om te zien hoe gestressed je bent..

Hello Kitty

En ik maar denken dat ik überhaupt gestressed zou worden door die stomme kat. Maar viel mee. Ik was een ‘relaxed person’! En jullie?

Share

5 reacties op “Hello Kitty Stresstest”

 1. Merino Zegt:

  Basically I could be stressful easily.

 2. KRL Zegt:

  Ik ben een serieus persoon die altijd haar gemoedstoestand in bedwang kan houden. Mijn stressniveau is in balans, maar áls ik dan een keer te maken heb met stress, moet ik nóg meer met mn katten spelen en naar de vissen kijken.

  Zo, dat jullie het maar even weten.

 3. MC Drank Zegt:

  Mij is óók een serieus persoon, kan óók mijn gemoedstoestand aardig in bedwang houden. In geval van stress moet ik met KRL haar katten spelen (sorry Knakker) en mijn eigen wandelende takken observeren!

 4. RW Zegt:

  Ik ben een vrolijk persoon echter dat is maar schijn. In werkelijkheid stop ik de stress weg. Indien dat niet lukt moet ik gaan tuinieren.

  Da’s lekker. Nu nog een tuin.

 5. Juup Bargers Zegt:

  You have a fair stress level!! Moet geloof ik wel in de natuur zijn anders raak ik in paniek…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .