Kunstweek dag #4 (2)

Kunst op het balkon

Ik kwam zomaar een prachtstukje kunst der natuur op mn balkon tegen.

Share

8 reacties op “Kunstweek dag #4 (2)”

  1. doro Zegt:

    haha! prachtig!
    krl, heb je eigenlijk ook een flickr-account?

  2. Juup Bargers Zegt:

    KRL, wat heb je met mijn viooltjes gedaan?

  3. KRL Zegt:

    @Doro: nee, heb ik nog niet. Maar heb inmiddels wel zoveel foto’s dat ik ze misschien maar s online moet gaan zetten. Fotograferen is een leuk tijdverdrijf.

    @Juup: dat heb ik niet gedaan, dat is een speling der natuur!

  4. doro Zegt:

    (eigenlijk bestwel een beetje burgerlijk jullie viooltjes.)

    @krl: ik vind fotograferen ook leuker en leuker. ik ga nu dagelijks met de kinderwagen aan de wandel en ben nu altijd met mijn sony (nog iets) bewapend. dat maakt zo een wandeling komplex hoor. en flickr rules!

  5. KRL Zegt:

    Viooltjes zijn voor zover ik weet de enige bloemen die de hele winter bloeien. En ook in de winter vind ik bloemetjes op mn balkon leuk.
    Maar de krokussen staan inmiddels ook in bloei! Nu de tulpen nog (een echt stukje Nederland in Duitsland).

    Ik hou het fotograferen voorlopig in en om het huis. Daar valt voldoende vast te leggen. En wie weet is binnenkort ook alles te bewonderen op flickr.

  6. Merino Zegt:

    Waar kun je die viooltjes kopen?

  7. KRL Zegt:

    Deze zijn in Amsterdam bij een tuincentrum of bouwmarkt gekocht. Maar dat er zulke speciale bloemen uitkomen, komt natuurlijk door alle liefde die ik ze geef. En de muziek die ik voor ze speel. En de goede verzorging. En ook een beetje door het fantastische Duitse klimaat.

    Maar ik heb er ook heel veel zaadjes van, dus wie interesse heeft in deze schitterende bloemetjes geeft maar een gil. Misschien kunnen we allen tezamen dan een nieuw ras kweken: WB-viooltjes.

  8. Juup Bargers Zegt:

    Ze trekken wel katten aan trouwens.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .