Paasspelletjes dag #5

De laatste dag alweer! En dan moeten jullie maar genoeg vermaak hebben om het hele weekend door te komen. En mocht het met de spelletjes niet lukken, dan komt er altijd nog wat leesvoer aan.

Als eerst een weinig enerverend spelletje waarbij een konijntje lotusbloemen moet eten. Spannend is het niet. En eigenlijk heeft het ook niets met Pasen te maken. Maar misschien vinden anderen het wel een geweldig spel.

Daarna een spelletje van Google (ja ja, waar háál ik ze vandaan?!). Blijf even spelen tot je het tweede niveau uit hebt. Dan komt er wat leuks (nou ja, leuk…).

Verder een spelletje waarbij je Paaseieren moet jatten. Maar pas op voor de schietende aliens! De muziek lijkt mij ook buitenaards, wat mij helemáál niet op de zenuwen werkt…

Uiteraard ook nog wat écht leuke spelletjes vandaag. De eerste is Paaspool. Poolen, maar dan met eieren. En eieren zijn niet rond en kunnen stuk. Extra moeilijk dus (en ik ben er toch al zo slecht in…).

Als laatste spelletje van deze week, de beste: Pikachu-paaseieren-Arkanoid! Super!

Dat was het alweer voor deze week. Rest mij niets meer dan u allen hele fijne Paasdagen te wensen met veel speelplezier!

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .