Secretaressedag

secretaresse.jpg

Het is vandaag secretaressedag. Hebben jullie je secretaresse al in het zonnetje gezet?

Denk jij dat jij de goeiste secretaresses bent? Geef je dan snel op voor de verkiezing van secretaresse van het jaar!

Share

10 reacties op “Secretaressedag”

  1. KRL Zegt:

    “De nieuwe Secretaresse van het Jaar gaat een opwindende tijd hoedanigheid vertegenwoordigt zij ten eerste haar beroepsgroep, maar daarnaast ook het bedrijf waarin zij tegemoet. Een jaar lang is zij ambassadrice van haar vak. In die werkzaam is.”

    Dat is door een niet zo goede secretaresse ingevoerd…

  2. doro Zegt:

    kennen jullie secretary – the movie?

  3. Merino Zegt:

    Ken ‘m wel, maar tot mijn spijt nog steeds niet gezien.

  4. doro Zegt:

    toe maar, krijg je een heel ander beeld van secretaresses!

  5. Merino Zegt:

    Ik zal ‘m snel eens huren!

  6. KRL Zegt:

    Ik heb m (wat lijkt dat alweer lang geleden) in Images gezien. Toen volgens mij nog gewoon Filmhuis Poelestraat geheten. Geeft inderdaad geen doorsnee beeld van de secretaresse. Ook niet van de baas, overigens.

  7. doro Zegt:

    nee, nee, zeker geen doorsnee.
    @krl: ik probeerde erachter te komen sinds wanneer het images is en niet meer filmcentrum, maar kon het niet vinden. ik was er bij en het was bij een filmfestival in januari, maar welk jaar? mijn geheugen laat me bitter in de steek…

  8. KRL Zegt:

    IMAGES is gevestigd in een oud herenhuis dat dateert uit de 14e eeuw. In 2001-2002 zijn het gebouw en de filmzalen totaal gerenoveerd.

    Is gewoon op de site van Images te vinden.

    En daarmee zat ik er wel naast: dan heette het toch al Images toen ik er The Secretary heb gezien. Die komt nl uit 2002.

  9. doro Zegt:

    over film gesproken: krl, heb je al das leben der anderen gezien? dat is pas echt een aanrader! erg indrukwekkend over het leven in de ddr. zag hem vorige week en ben nog steeds onder de indruk!

  10. KRL Zegt:

    Nop. Zelfs nog nooit van gehoord. Loop sowieso een beetje achter met Duitse films, hoewel ik aan de andere kant nog nooit zoveel Duitse films in zo’n korte tijd heb gezien.
    Ik zal m eens gaan kijken. En dan laat ik het uiteraard weten.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .