Veranderende gezichten

Elk jaar, op 17 juni, maakt dit Argentijnse gezin een foto van zich zelf om aldus het passeren der jaren en het verouderingsproces wat wij allen onontkombaar moeten doormaken vast te leggen. Een interessante serie foto’s die uitnodigen tot diepe bespiegelingen over het leven, de dood en de weg er tussen in!

Share

3 reacties op “Veranderende gezichten”

 1. Juup Bargers Zegt:

  Volgens mij is de oudste inmiddels gestopt met blowen.

 2. doro Zegt:

  1989 en 2000 waren zeker erg heftig. wel een super project! overzichtelijker dan dit van pia:
  http://www.flickr.com/photos/dailypia/

 3. Juup Bargers Zegt:

  Vooral 2000 vooor moeders. Die middelste zoon zal in 1998 ook wel geschrokken zijn.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .