Het is een schande!

Op Fok! las ik net dit bericht. Ook in Duitsland komt de Löwenhose de stadions niet in. Nou was ik gisteren toevallig ter plaatse en ik kan vertellen dat niet alleen de Hosen het stadion niet inkwamen, maar ook Hollands geheime wapen moest bij de ingang in de prullenbak worden gedeponeerd.
Nou is dat allemaal nog tot daar aan toe (hoewel ik het eigenlijk niet vind kunnen), maar wat zagen wij tot onze grote schrik toen wij na afloop van de wedstrijd, wat later dan de rest, terug naar de auto liepen? De Duitse ME’ers hadden de Geheime wapens uit de prullenbakken gevist en liepen er in grote getalen mee rond. Het is schandalig!

Dat ze niet mee naar binnen mochten, à la, maar om die door de Nederlanders eerlijk bij elkaar gedronken attributen gedragen te zien worden door de Duitsers, dat heeft mij echt diep geschokt.

Share

3 reacties op “Het is een schande!”

  1. robert Zegt:

    Ach, je moet het maar zo zien: wij zijn straks wereldkampioen dus die Duitsers oefenen alvast hoe het is om in oranje te lopen! *whoahahahaha*

  2. Juup Bargers Zegt:

    ME’ers?? Ik dacht dat het Nazi’s waren…

  3. De Dappere Man Zegt:

    Het is een grof schandaal!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .