Suicidal Tendencies

Politie verijdelt groepszelfmoord

Waarom vinden wij het zo belangrijk om mensen af te houden van zelfmoord? Als deze mensen zoiets graag willen doen: laat ze! Waarschijnlijk zijn ze toch redelijk labiel en zullen nooit bijzonder veel bijdragen aan onze samenleving. Alleen dan waarschijnlijk door het opslurpen van ruimte en geld in diverse klinieken.

In het geval van deze meisjes ook weer: ze willen aandacht en nu hebben ze het nog gehad ook. Wat leren ze hiervan? Als ik maar hard genoeg jank, komt het wel goed… Bullshit! Geef ze gewoon een scheermes en zeg ze hoe ze moeten snijden! Wedden dat 99% dan alsnog geen zelfmoord pleegt? Nu leveren we alleen een stel hysterische en verwende nesten af aan onze samenleving… En geven aan andere puberende gothic hysteria’s een verkeerd signaal…

Zo, dat moest even gezegd worden…

Share

5 reacties op “Suicidal Tendencies”

  1. RW Zegt:

    “Wij” vinden het niet belangrijk, maar de politie. Als die meisjes zelfmoord hadden gepleegd dan had eerst iedereen naar die school & de politie gekeken en vervolgens geroepen waarom het niet voorkomen was. Het is puur uit zelfbescherming van de politie. Anders krijgen ze alleen maar gezeik.

  2. RW Zegt:

    En dan lees je het artikel en dan blijkt dat de politie helemaal niets verijdelt heeft. Ze stonden nog niet bepaald met de benzine & touwen klaar zeg maar…

  3. Pistolen P. Zegt:

    Maar wel met 12 enkele reisjes Iraq….

  4. robert Zegt:

    Ja, waarom de politie erbij gesleept wordt snap ik ook niet helemaal. Maar NU.nl is daar ook de enige in.. De rest van de media heeft het gewoon over de ‘massahysterie’.

    Maar ik bedoelde ook niet specifiek dat de politie er wat (of dus niets) aan moest doen, maar meer de hele samenleving. De politie doet in deze alleen maar haar rol.

  5. RW Zegt:

    Ach feitelijk zal er wel niets aan de hand zijn geweest: paar SMS’sjes heen en weer, ‘pleeg dan zelfmoord lafbek’, ‘ja jij eerst’ dat soort dingen. En dat wordt dan serieus genomen.

    En dat we het erg vinden komt omdat het zonde van de investering is. Al die jaren school. Mijn belastingcentjes moeten wel terugverdiend worden

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .