Ongehoord! (dierenleed)

Op deze wereld, maar vooral ook in Nederland, zijn nogal wat mensen die zich met dierenleed bezig houden

En ik wordt er eerlijk gezegd ZO ENORM MOE VAN AL DAT GEZEIK! Het toppunt werd bereikt met de berichtgeving in onze extreem linkse en sensatiegeile media over de mishandeling van dieren op veemarkten; een stel van die kruidenthee-idioten heeft staan filmen op een paar veemarkten… Er wordt net gedaan of incidenten regel zijn, maar het ergste nog is dat volledig normale behandeling van die beesten demagogiosch wordt afgedaan als een soort dieren-holocaust. Kom op zeg, zo gaat het g$#$#%domme toch letterlijk al eeuwen! Wat denk je nou, dat die koeien zo’n veewagen ingaan door ze te aaien of door ze vriendelijk te vragen of ze alsjeblieft naar binnen willen lopen?! Flikker toch op man! En tienduizenden mensen prikken er niet doorheen en spreken er schande van! Al deze lui moeten (imho) per direct stoppen met het consumeren van vlees, vis, melk, kaas en alles wat er mee te maken heeft en anders gewoon hun muil houden (of eens wat kritischer kijken naar die geitenwollensokken mietjes én onze media berichtgeving).

Maar als zo vaak zal er wel weer een ultiem nutteloos miljoenen-verslindend onderzoek komen waarvan we de uitslag nooit zullen horen omdat de media-aandacht dan inmiddels weer is verslapt… Zo leert men het nooit!

Share

3 reacties op “Ongehoord! (dierenleed)”

  1. RW Zegt:

    Ik had het niet beter uit kunnen drukken.

  2. robert Zegt:

    Nee inderdaad, ik kan me eigenlijk ook prima vinden in de uitgedragen mening…

  3. Dorien Zegt:

    En dan moeten ze de geitenwollen sokken ook afschaffen, neem maar katoen 😉

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .