Dienstmededeling

Mensen,

Even een korte mededeling: WakkereBurgers gaat verhuizen! Door omstandigheden gaan we over naar een andere server en dat brengt een aantal veranderingen met zich mee:

1) Mediabestanden die bij Wakkere Burgers stonden (zoals mp3’s enzo) gaan verdwijnen… *snif* Niet leuk, maar helaas noodzakelijk uit ruimtegebrek…
2) Linkjes gaan veranderen. Alle linkjes op WB (met uitzondering van de homepage) gaan anders worden dus het kan zijn dat bepaalde linkjes of bookmarks niet meer werken… Gelukkig blijft de zoekfunctie wel werken, dus je kunt alles altijd weer terugvinden! 🙂
3) Door de verhuizing kan het zijn dat reacties (en posts) die je tussen zondag en dinsdag post verdwijnen. Met pijn in mijn hart vraag ik dan ook of jullie dat even twee dagen achterwege willen laten…

De reden voor deze veranderingen is een verhuizing van ondergetekende naar Amersfoort per 1 jan (ja, WB verovert langzaam de wereld vanuit Groningen… 😉 ) en daardoor raak ik mijn servertje kwijt…

Thanx voor je begrip!

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .