Cornerpocket Art

Klotenschilderijen

Ik vind het maar klotenkunst… snap er de ballen van… vind er geen zak aan.

Share

7 reacties op “Cornerpocket Art”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Raar

  2. doro Zegt:

    meer aandacht voor ballen, ja!!!!
    meer!

  3. Pistolen P. Zegt:

    alle ballen verzamelen!

  4. rob Zegt:

    de reden dat jij kunst niet snapt ligt voor de hand. na eerdere posts te hebben gelezen van jou is me een schokkend gebrek aan creativiteitszin opgevallen. Dat is niet erg, dat is gewoon zo, sommige mensen hebben het en anderen niet.
    Het is zoiets alsof je een tong zonder smaakpapillen bezit zeg maar. Net als al die mensen die wél die afbeelding zien in zo’n 3d poster9rage paar jaar terug weetje nog?) of …. nou ja je vat ‘m wel toch? Wees alleen niet zo boos op mensen die de wereld willen verheffen met het maken van extaltische uittingen van onze positie van intellectueel opperwezen in het universum; die hett collectief onderbewustzijn willen zuiveren van alle negativiteit die we met ons meedragen in dit ondermaanse rijk, dit tranendal… etc. etc. m.a.w. kunst is motherfucking COOL!!!!!!!!!!!!!! ( en professional lanterfanters ook)

  5. rob Zegt:

    o’ ja inderdaad…. steek dan de hand maar in eigen boezem bij dezen

  6. Merino Zegt:

    Rob jongen, neem een borrel en trek eens aan je pielemuis.

  7. KRL Zegt:

    Om de een of andere reden had ik een excentrieker uitziende kunstenaar verwacht bij zulke klotenkunst.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .