Quote van de dag

“I finished filming Pirates a couple of days before my 18th birthday, and made sure I was in London to celebrate it. There’s no point having an 18th birthday in America, it doesn’t mean anything as you can’t go out and drink!”

-Keira Knightley

Share

3 reacties op “Quote van de dag”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Hell yeah.

  Ik heb mijn 7e verjaardag ook expres in Nederland gevierd om die reden…

 2. JJ Zegt:

  Als ze naast het drinken nu ook nog leert acteren dan is het helemaal goed. Wat een zeikwijf is dat mens in de laatste pirates film.

 3. De Dappere Man Zegt:

  -1 offtopic

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .