De planeet Niburu en UFO’s

Onthullend en Bewustmakend Nieuws

Niburu

Zie hier, de planeet Niburu. Te vinden in ons zonnestelsel: De Nederlandse Media weet ervan, maar vindt het geen nieuws. Er zijn ook overal UFO’s, maar dat vindt de Nederlandse Media ook geen nieuws. Het is een grof schandaal!

Tevens stellen de makers van de site allerlei andere misstanden aan de kaak, zoals ‘Spaarlampen: Besparen ze werkelijk stroom?’ en ‘De Farmaceutische Maffia’. Ga snel kijken, er is van alles te beleven!

Wat is Niburu?
Zoals u misschien al weet, is de naam ‘Niburu’ afgeleid van een planeet die onlangs in ons zonnestelsel is ontdekt. In een gesprek dat Anton Teuben een tijdje geleden had met Ger van Westing (eindredactie Nova) werd toegegeven dat dit bij de media bekend is. Wij vragen ons af waarom dit niet naar buiten wordt gebracht door de media; wat hebben ze te verbergen? Als u het wilt weten dan kunt u hier terecht. Ondertussen is er wel het een en ander veranderd, want 28 februari 2004 bijvoorbeeld stond er een artikel over Niburu in het Dagblad van het Noorden.

Humortip: Lees goed de tekst in het plaatje

Share

4 reacties op “De planeet Niburu en UFO’s”

  1. rohan Zegt:

    er moet meer van dit soort ongein op het net komen, hoe meer hoe beter.

  2. De Dappere Man Zegt:

    Heerlijk is het!

  3. De Dappere Man Zegt:

    Ook het gastenboek is smullen!

  4. RW Zegt:

    En deze lui hebben lekker veel tekst!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .