Independence Day

Voor we het vergeten…

Iraq Child

Het is vandaag Independence Day in de USA

Share

5 reacties op “Independence Day”

 1. robert Zegt:

  Euh, wat heeft het plaatje daarmee te maken?

 2. De Dappere Man Zegt:

  Het is een gebombardeerd kind uit Irak, het land dat op valse voorwendselen bezet wordt door de USA en dientengevolge niet ‘independent’ is en volgens de de Amerikaanse regering de komende 10 jaar ook niet zal worden. Vandaar ook de link naar de Onafhankelijkheidsverklaring…

 3. robert Zegt:

  Ik vermoede al zoiets, maar bedankt voor de bevestiging!

 4. De Dappere Man Zegt:

  ja, het is een erg linkse post.

 5. robert Zegt:

  En daar is op zijn tijd helemaal niets mis mee! 🙂

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .