Dienstmededeling

Damn, zit je zo’n 5 uur voor je op vakantie gaat nog even snel WordPress up-to-daten (we zitten nu op versie 2.2.3) want als webmaster wil je je bezoekers natuurlijk het beste van het beste voorschotelen. En dan gebeurt het: hele site weg!! *schrik, zweet, lichte paniek…*

Maar gelukkig was het snel opgelost: onze opslagruimte zat vol… Er wordt zo enthousiast gelogd dat er gewoon teveel plaatjes op de server stonden! 🙂 De (snelle en voorlopige) oplossing: de oude dir met plaatjes gebackuped en weggeflikkerd. Het kan dus zijn dat je bij het surfen op de site nu af en toe wat missende plaatjes tegenkomt. Niet schrikken: ik heb ze nog, ze staan alleen even niet op de server.

Met deze quick & dirty fix komen we in ieder geval de komende twee weken wel door zodat ik met een gerust hart naar Malta kan en jullie kunnen blijven genieten van Wakkere Burgers (behalve dan dat de halve redactie dus op vakantie is… 😉 )

Zodra ik terug kom, zal ik eens kijken naar een beter oplossing. Voor nu: tot over twee weken!!

Share

2 reacties op “Dienstmededeling”

  1. Merino Zegt:

    Goeie vakantie!

  2. Noë Zegt:

    Heb je dan in al die jaren niet geleerd dat je dat ook niet zo vlak voor je vakantie moet doen 😉

    Veel plezier op vakantie in ieder geval!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .