Half-Life Movie

Als het toch eens waar was… Net gister HL2 Episode 2 uitgespeeld. Ik blijf een die-hard fan.
Ben weer begonnen met HL1 en daarna Opposing Force en dan Blue Shift. Daarna HL2 en HL2 Episode 1 spelen. Alles op hard, tegen die tijd is HL2 Episode 3 wel uit (met weer meer uit die Source-engine geperst!)… of de film natuurlijk 😀 !

Share

4 reacties op “Half-Life Movie”

  1. Merino Zegt:

    Ik heb ooit de intro van deel 1 gezien. Die was erg indrukwekkend. Ik ga er toch maar eens een search query op isohunt aan wagen…

  2. robert Zegt:

    Zeker de moeite waard! Heb net afgelopen week HL2 en HL2 E1 weer uitgespeeld en ben net begonnen met het (legaal) downloaden van E2. Ben zeer benieuwd! Het blijven toch zo ongeveer de beste games ooit… 🙂

  3. De Dappere Man Zegt:

    Volgens mij kan dit bijna niet eens illegaal gespeeld worden. Anyways, ik vind de serie zo goed dat ik er graag geld aan uitgeef.

  4. robert Zegt:

    Illegaal zou vast kunnen… Op een bijzonder ingewikkelde manier ofzo… Maar inderdaad: de spellen zijn zo goed dat ik er met liefde geld voor neertel.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .