Wakkere Burgers Podcast #1 – We want #2!

WB’ers en toehoorders!

Wordt het niet tijd voor Podcast #2? Hieronder vinden jullie Youtube’s-gewijs nogmaals nummer 1: saaie beelden, maar de zoete klanken van deze podcast maken eigenlijk alles goed. Ikzelf kan wel wat met audio, maar ik vrees dat ik de technische kennis ontbeer om Podcast #1 technisch gezien te overtreffen, als je begrijpt wat ik bedoel. In-elkaar-zetters van Podcast #1: organiseer, ontvang en overwin! Doe het voor het welzijn van de Wakkere Burger, het geweten van het web. Mijn bijdrage zal er zijn!

Welnu:


1/2

2/2

Share

5 reacties op “Wakkere Burgers Podcast #1 – We want #2!”

 1. Merino Zegt:

  WB Podcast #2 is bijna af (83%). Hij dient slechts nog enigszins gepolijst te worden. Al het goede heeft tijd nodig. Ik hoop 2008 er mee in te luiden.

 2. De Dappere Man Zegt:

  Nog content nodig?

 3. Merino Zegt:

  Altijd welkom. Ook voor podcast #3!

 4. MC Drank Zegt:

  Ik verheug me!

 5. MC Drank Zegt:

  Leuk die Podcast! Wat hebben we 2008 er heerlijk mee ingeluid!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .