Tact

Is tact eigenlijk ook een eigenschap die een politicus moet bezitten? Ik vind van wel. Fatsoen ook trouwens. En realiteitszin.

Share

5 reacties op “Tact”

 1. Merino Zegt:

  Mee eens. Maar anderszins is er ook relativeringsvermogen nodig. Als, bijvoorbeeld, Geert Wilders mij wil spreken (en wie wil dat niet? (Nou ja, ik kan er wel één verzinnen)), dan kan dat . Ongeacht de minachting die ik stiekem voor hem heb. Ik zal niet de vergadering verlaten omdat hij iets uitkraamt dat mij ongevallig is want ik win het toch op argumenten.

  En er wordt te weinig geneukt in Nederland.

 2. RW Zegt:

  Nee niets moet. Het is een democratie. Als XX duizend mensen stemmen op een onfatsoenlijke tactloze politicus dan is dat de fout van die XX duizend stemmers.

 3. robert Zegt:

  Probleem is dat in het geval van de heer Brinkman niet zoveel kiezers op hem hebben gestemd, maar vooral op (de partij van) Geert Wilders.

  Nu wisten die mensen natuurlijk dat die Brinkman op een verkiesbare plaats stond, maar we weten allemaal dat kiezers daar over het algemeen niet echt over nadenken.

 4. RW Zegt:

  Die kiezers zouden het moeten weten. Maar ik vermoed dat de kiezers van de PVV het geen zak interesseert wat die brinkman allemaal roept.

 5. De Dappere Man Zegt:

  Die antillen zijn ook geen lieverdjes. Er gebeurd daar ook te weinig in de politiek. Ze moeten m.i. inderderdaad een klap voor de broek hebben. Maar de kinderachtige manier van reageren (marktplaats.nl??) van die Brinkman, daar wordt ik erg verdrietig van.

  En Wilders is gewoon een popiejopie die stemmen wegpeuterd bij teleurgestelde en boze mensen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .