Les Humphries

Voor we hem vergeten…

Hij is dood.

Share

1 reactie op “Les Humphries”

  1. Peter Zegt:

    Vroeger vond ik dit een leuk liedje, maar wat een vreselijke playback clip is dit. Je ziet bij dezelfde stem elke keer andere mensen (man en vrouw) de lead ‘zingen’, de lip bewegingen kloppen vaak niet en de camera-man heeft vaak geen idee wie nu aan het ‘zingen’ is.
    Een leek zou zich hierdoor kunnen afvragen of deze clip wel bij dit nummer hoort 🙂

    Oh ja, op die Wiki link staat deze lekker subtiele tekst:
    Ondanks de duidelijke jaren ’70-invloeden staan zowel To my father’s house als Mexico nog ieder jaar in de Top 2000 van Radio 2

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .