Wakkere Burgers EK 2008 Voetbalpoule

De stand na dag 11 is als volgt:

Sinds de vorige update loopt MC Drank snel verder uit (vooral gister, vandaag haal ikzelf weer 2 punten op hem in, maar het is de spreekwoordelijke druppel op de spreekwoordelijke bakplaat). Hopenlijk is hij nog af te stoppen. Van plaats 3 tot en met 6 ligt het relatief dicht bij elkaar en er kan dus nog van alles gebeuren. Panmania had een goede start, maar heeft inmiddels meer dan 2x minder punten als de leider in het klassement. Aan de andere kant doet Arilexer na juist een slechte start goede zaken en stijgt naar een 4e plaats.

Morgen na de groepsfase weer een update met grafiek.

HOLLAND!

Share

3 reacties op “Wakkere Burgers EK 2008 Voetbalpoule”

  1. Merino Zegt:

    Potdomme wat spannend!!!

  2. De Dappere Man Zegt:

    Ja. Waarom doe je eigenlijk niet mee guest?

  3. Merino Zegt:

    Ik had me verslapen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .