Stevie Wonder – Superstition live on Sesame Street

GODVERDOMME wat een fantastische uitvoering van dit nummer… voor zolang het duurt want hij zal wel snel weer verwijderd worden i.v.m. rechten (terwijl ik vind dat de hele wereld recht heeft hierop, net zoals eenieder het recht heeft De Nachtwacht en Monalisa (is het eigenlijk niet MonNalisa, omdat het een afkorting is van Madonna Lisa?? Wie helpt mij hier?) te zien. Dit zou men ook in Nederland moeten doen bij Sesamstraat. Zie je het al voor je? Spinvis, Voicst of Hans Dulfer een beetje jammen tussen Pino, Tommie en Aart? Fantastisch toch?!

Share

1 reactie op “Stevie Wonder – Superstition live on Sesame Street”

  1. Peter Zegt:

    Gave uitvoering idd. Die jam maakt het nummer meer dan twee keer zolang.

    Overigens viel me wel op dat ik meer bandleden zie dan kinderen in die video. En waar zijn de Sesamstraat bewoners? (Of heb vergelijk ik het nu te veel met de Muppet Show?)

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .