Uit de oude doos… Talk Talk

Behoorlijk schaamtevol hoor!

Share

4 reacties op “Uit de oude doos… Talk Talk”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Wel lachen eigenlijk!

 2. Peter Zegt:

  Die kop van Mark Hollis is wel memorabel grappig.

 3. De Dappere Man Zegt:

  [quote comment=”45292″]Die kop van Mark Hollis is wel memorabel grappig.[/quote]

  Precies!

 4. Merino Zegt:

  Check ook de baslijn in het schitterende jaren tachtig, op celluloid geschoten uiteraard, It’s My Life, die kort geleden strak en clean (=is modern hitlijst-Amerikaans) is gekofferd door No Doubt. Niet onverdienstelijk trouwens (het klinkt vele malen voller), maar de zang van Hollis is niet te evenaren.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .