Electing a US President in Plain English

Een opfrissertje.

Share

2 reacties op “Electing a US President in Plain English”

  1. Ajay Zegt:

    Het blijft leuk…

  2. robert Zegt:

    Zit er stiekum ook niet nog een addertje onder het gras dat hier niet genoemd wordt? Ik meen me ter herinneren dat de ‘electors’ niet eens persé moeten stemmen wat de stemgerechtigden in hun district als meerderheid gestemd hebben.

    Zoiets was er toch aan de hand met die close-call overwinning van Bush? (Nog even afgezien van het feit dat dus een president gekozen kan worden met een (absolute) minderheid van stemmen…)

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .