Verstandige mensen #1 – Michael Shermer

Ik weet het, het is een lang filmpje. Het is dan ook bedoeld voor de geïnteresseerden. Ik heb deze man meerdere keren toegehoord en ik deel zijn visie. Als je van de waarheid houdt en niet graag om de tuin wordt geleid, luister dan eens naar deze kerel.

Update:
N.a.v. de opmerking van Munan; hier een korter fillempie. En deel 2.

Share

3 reacties op “Verstandige mensen #1 – Michael Shermer”

 1. Munan Zegt:

  Heb jaren geleden zijn boek “Why People Believe Weird Things” besteld. Echt een aanrader!

 2. Munan Zegt:

  En nog steeds hard nodig, getuige dit artikel vandaag in de Volkskrant:

  http://www.volkskrant.nl/wetenschap/article1094941.ece/Plannen_christenen_voor_actie_tegen_Darwin

  Zou er geld bijeen te krijgen voor een folder tegen deze tegenfolder? Het probleem is natuurlijk dat verstandige mensen minder fanatiek zijn en dus ook minder snel moeite zullen steken in het willen overtuigen van anderen…

 3. robert Zegt:

  Ach, de folder kost ons niets en daarnaast heb ik een nee/nee sticker. Mocht de folder toch bezorgd wrden, dan gaat hij, net als met alle snailspam die mijn brievenbussticker negeert, terug in een envelop zonder postzegels en met een begeleidend schrijven.

  Voor de rest: gewoon negeren, gaat vanzelf weg…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .