Popkwiz

prijs

Gisteravond heeft een team van Wakkere Burgers een glansrol gespeeld bij de Popkwiz in Het Pakhuis in Groningen. Het correct beantwoorden van de eerste twee ronden ging ons zeer goed af zodat we op dat moment zelfs eerste stonden! Uiteraard waren we hierdoor zo in de war dat we in de bloedstollende derde ronde een bepaalde remix niet herkenden waardoor we net naast de hoofdprijs grepen. Echter, de tweede plaats was behaald en dat was toch een stuk meer dan waar we van te voren op hadden gerekend.

Onze inspirerende teamkapitein Merino nam trots bovenstaande oorkonde in ontvangst waarna het massaal achter ons staande publiek in gejuich uitbarstte. Hierna werd het succes nog uitbundig gevierd onder het genot van het rijk vloeiende gerstennat. Al met al een succesvolle avond die opvolging verdient. Gefeliciteerd met onszelf!

Share

5 reacties op “Popkwiz”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Gefeilicteeeeeerd!

  2. Peter Zegt:

    Goed gedaan!

  3. MC Drank Zegt:

    Chapeau!

  4. Frank Zegt:

    Klasse!!!

  5. Roberts Weblog - Film, muziek, games en internet » Blog Archive » Childeren Zegt:

    […] iets gepost had. Moet ook zeggen dat ik het nogal druk heb gehad. Druk op het werk, de PopKwiz (go Wakkere Burgers!) en daarnaast ontzettend fanatiek aan het gamen met Fallout 3. Om het goed te maken dan maar de […]

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .