De Dodenlijst 2010 inschrijving staat open

Sophocles quote

Voor het vijfde (5e) opeenvolgende jaar organiseert Merinobier de Dodenlijstcompetitie. In deze competitie voorspellen de deelnemers tien gevallen van overlijden van bekende wereldburgers. De deelnemer die einde 2010 de meeste punten heeft gescoord, wint de pot bestaande uit het totaal van de vereiste geldelijke inleg van de afzonderlijke competitiedeelnemers. Lees alhier de meer uitgebreide regelgeving in dezen. Eenieder die wenst deel te nemen, dient zich aan deze regels te houden.

Stuur je Dodenlijst 2010 voor 31 december 23:59 uur naar:

dodenlijst2010@merinobier.nl

De Dodenlijst 2009-competitie is uiteraard nog in volle gang.

Share

2 reacties op “De Dodenlijst 2010 inschrijving staat open”

  1. mc drank Zegt:

    Is dit Patricia Paay op de foto?

  2. Merino Zegt:

    Dat is accuraat waargenomen, mijnheer Drank.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .