De Dodenlijst 2011

Jawel mensen… de zesde editie alweer! Vul in die lijsten en WIN!

Uw Dodenlijst dient voor 23:59 uur op 31 december 2010 (met een speling van 1 minuut) in de Dodenlijstmailbox binnen zijn.

De huidige competitie is uiteraard nog niet voorbij.

Succes!

Share

4 reacties op “De Dodenlijst 2011”

 1. Tripel B. Zegt:

  20 punten voor een 0 tot 19 jarige! 😯 Ik zet meteen Laura Dekker en Prinses Amalia op mijn lijst. Dat is pas binnenlopen, zeker wanneer de prinses door Mohammed B. en zijn Hofstadgroep te grazen wordt genomen.

  Voor de volgende doodsoorzaken zijn 20 bonuspunten per overledene te verdienen:
  […]
  * Overlijden als direct gevolg van moslimextremisme

  Dat zijn dus 40 punten in tha pocket!

 2. Tripel B. Zegt:

  Ik heb trouwens nooit antwoord gekregen op het tweede deel van mijn vraag in de Dodenlijst van 2010. Kan de redactie hier nu eindelijk uitsluitsel over geven? Anders zie ik mij dit jaar wederom genoodzaakt tot terugtrekking uit de competitie.

 3. Merino Zegt:

  Ik ben van mening dat dit zeker toegestaan is. Dus, los met die lijst!

 4. Showan Zegt:

  Wat zullen we nou krijgen?

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .