Dr. Greg Graffin

Mag ik u voorstellen aan Dr. Greg Graffin. Gewoon, om weer eens een interessant figuur onder de aandacht te brengen:

‘Double-majored in anthropology and geology as an undergraduate at the University of California, Los Angeles. He went on to earn a master’s degree in geology from UCLA and received his Ph.D. from Cornell University. The Ph.D. dissertation […] [is] described as being essentially an evolutionary biology Ph.D. but having also relevance to history and philosophy of science.’

Daarnaast begon hij in 1979, op z’n vijftiende, een punkrock band.
[hier één of nee, twee van hun beste nummers]

Een interessant interview met deze held vindt u hier (right-mouse klikken voor download. Interview begint op 06:35).

Share

1 reactie op “Dr. Greg Graffin”

  1. ZappFranka Zegt:

    Deze persoon is inderdaad een interessant persoon, en hij maakt hele leuke melodieën!!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .