Openingszinnen voor een te schrijven boek

  Gelukkig liep het goed af.

  Beste lezer, ikzelf ben er van overtuigd dat de holocaust niet heeft plaatsgevonden maar zoals we snel zullen merken, denkt onze hoofdpersoon Mordechai daar toch écht anders over.

  Over 1645 pagina’s zal blijken dat het neef Eduard was die kleine Liedwientje verkrachtte, maar voor we daar zijn aangekomen, zal ik allereerst uitweiden over de postmoderne, feministische achtergrond van het partijprogramma van Leefbaar Beerta.

  Sapperloot, de hoedanigheid waarin ik hedenochtend mijn bordje pap aantrof, grenst werkenlijkwaar aan het onbehelsbare!

  “Niet nu schat, ik heb hoofdluis”, krijste Irma.

Laat uw eigen creatieve bijdragen achter in de comments hieronder.

Share

3 reacties op “Openingszinnen voor een te schrijven boek”

 1. ZappFranka Zegt:

  Nu dit duidelijk is kan ik verdergaan met m’n verhaal.

 2. Tripel B. Zegt:

  1. Dit is de perfecte openingszin. Jij hebt een opening en ik heb zin.

  2. Er was eens, lang geleden in een land hier ver vandaan, een prinsesje dat haar vagijntje nooit waste. Maar daar gaat het hier niet om, want dit boek is een inleiding in het bankwezen voor HBO-studenten.

  3. Xylofoon spelen deed Hubrecht graag. Eigenlijk speelde hij piano, maar ik wilde dit verhaal graag laten beginnen met de letter X.

  4. Dit is het wonderbaarlijke verhaal van de schrijver die zijn zinnen nooit. Zijn boeken waren geen groot succes, want. Toch had hij wel een zekere cultstatus overgehouden aan zijn vreemde afwijking, waarmee hij.

  5. Breng al uw boeken maar naar de ramsj, want dit is het boek dat alle boeken in uw collectie in één klap overbodig gaat maken. Middels tien eenvoudige praktijklessen gaan wij het nut en de deugd van een leven in bescheidenheid aantonen.

 3. Tripel B. Zegt:

  6. Bernard was geheelonthouder. Hij onthield alles wat hem werd gezegd.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .