De uitslag van De Dodenlijst 2011

Het heeft even op zich doen wachten, maar de opwinding en jolijt zullen er niet minder om zijn.

Laten we snijden naar de achtervolging:

Op nummer 1 is geëindigd, met 78 punten, Jochum! Gefeliciteerd! De 105 keiharde eurootjes uit de pot vallen hem ten deel!

Een mooie nummer 2 voor ondergetekende. Maken we geen woorden aan vuil. Nummer 3 is een gedeelde. Echter, hier valt over te twisten: daar de geboortedatum van de heer Ahmad Wali Karzai mij niet bekend is, maar wel zijn geboortejaar, heb ik het met zijn heengaan verdiende aantal punten niet met zekerheid op de kop af kunnen bepalen. De man is 49 of 50 jaren jong geworden en daarmee balanceert hij op de grens van 14/16 punten. Tijdens het neertikken van de punten in de/het spreadsheet heb ik besloten dit puntenaantal naar boven af te ronden. Dit leverde Jurjan de nodige 2 extra punten op om gelijk te komen te staan met Showan bij de totaalafrekening. Mocht iemand nog de exacte geboortedatum kunnen achterhalen, dan hoor ik dit graag. Dan maak ik er een voetnoot van in de Geschiedenis der Dodenlijsten des Merinobiers.

In prachtige kleuren opgemaakt, een spreadsheetje met details van de uitslag.

De Dodenlijst 2012

Hartelijk dank voor jullie deelname! Het was mij wederom een waar genoegen!

Met welgemeende groet,

M. Merino

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .