Ween – Tender Situation

Ik ben al ruim 20 jaar evangelist voor de band Ween. Niemand pikt het op. Ik heb het geaccepteerd. Het is als HIV, je zult de aandoening toch zelf moeten oplopen.

Share

1 reactie op “Ween – Tender Situation”

  1. Tripel B. Zegt:

    [quote post=”14891″]Ik ben al ruim 20 jaar evangelist voor de band Ween. Niemand pikt het op. Ik heb het geaccepteerd. Het is als HIV, je zult de aandoening toch zelf moeten oplopen.[/quote]
    Ik vind het goed dat je je stokpaardje blijft verdedigen. Ik heb ook zo mijn stokpaardjes waar ik weinig tot geen respons op krijg bij de enige echte Wakkere Burgers. Ik kan alleen maar zeggen: ga door Merino! Ik vind de muziek kut, maar ik geniet van jouw enthousiasme 😉

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .