Niets te verbergen?

Niks te verbergen?

Every so often, you hear the argument “If you have nothing to hide, you have nothing to fear”, in order to justify increased and invasive surveillance. This argument is not only dangerous, but dishonest and cowardly, too.

Lees verder…

Share

1 reactie op “Niets te verbergen?”

  1. Tripel B. Zegt:

    Interessante argumenten. Ik ben alleen bang dat ze geen stand gaan houden met de almaar oprukkende big data. Mensen kopen een smartphone, downloaden een gratis app en klikken zonder nadenken op akkoord. Dat een simpel spelletje moet weten waar jij je op dat moment bevindt, maakt niemand wat uit. Het is immers gratis.

    En ook ik doe er aan mee.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .