Aphex Twin – Rhubarb On Classical Guitar

Omdat het mooi is; die klassieke interpretatie van een elektronisch minimalistisch meesterwerkje van Richard D. James (Aphex Twin) in combinatie met een ‘home video’. Een mooi tijdsbeeld. Maar wanneer? Wie zijn zij? Wat was de gelegenheid? En waar? (L.A.?)

Mooi comment onder de video op de joetjoebs:

“Guys in suits represent the rat race, responsibility. No longer living just for yourself. Providing for a family with a wife who wants, wants, wants. And kids who want even more. Not sure if you’re man enough to keep everything together. Yet here they are. On top of the world. Carefree. At peace. Beautiful.”

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .